Hypotheekadvies


Een nieuwe woning...

Of het nu gaat om uw eerste huis... of een ander huis omdat uw persoonlijke situatie is veranderd, een woning kopen doet u niet dagelijks. Vandaag de dag komt er veel bij kijken. Na het spannende traject van het zoeken en aankopen van de woning dient zich het volgende vraagstuk alweer aan...de hypotheek. Kies ik voor advies rechtstreeks van de bank, of ga ik naar een onafhankelijke adviseur die echt alle hypotheekverstrekkers met elkaar kan vergelijken? Waar krijg ik de laagste rente? En hoe weet ik of ik de hypotheek en alle andere bijkomende maandlasten kan betalen?

Vragen waar onze adviseurs u alles over kunnen vertellen.

 

Zekerheid over deskundigheid en objectiviteit

Onze adviseurs staan onder leiding van een gecertificeerd hypothecair of financieel planner. De Federatie Financieel Planners (FFP) garandeert de kwaliteit van de aangesloten planners. Zo heeft u zekerheid over de deskundigheid en objectiviteit van de adviseur die u wilt inschakelen. Om het keurmerk te mogen voeren, moet een financieel planner aan strenge eisen en regels voldoen. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze deskundigheid, integriteit en praktijkervaring.

Veranderingen in uw persoonlijke omstandigheden kunnen van invloed zijn op uw financiële situatie. Zo kunt u, als u gaat scheiden, arbeidsongeschikt raakt of werkloos wordt, misschien uw hypotheek niet meer betalen. Deze risico’s brengen wij glashelder in kaart in een passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.

 

Ook kijken onze adviseurs niet alleen naar uw eigen mogelijkheden maar ook naar alle mogelijkheden die er zijn zoals;

Starterslening
In veel gemeenten is het mogelijk om een starterslening af te sluiten. Dit is een lening die aanvullend boven op de maximaal haalbare hypotheek wordt verstrekt, tegen zeer gunstige voorwaarden. Hierdoor komt wellicht je droomwoning toch binnen bereik tegen betaalbare maandlasten.

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)bent u zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Bovendien beperkt u met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Nu, maar ook in de toekomst. Omdat banken geen financieel risico lopen krijgt u ook nog eens een mooie korting op de rente!

Ouders
Ouders kunnen ook helpen bij het kopen van uw eerste huis. Zij kunnen bijvoorbeeld garant gaan staan voor een gedeelte van de hypotheek. Of zij kunnen u geld schenken of lenen. De adviseur kan u er alles over vertellen.

Vrijblijvend kennismaken

Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons altijd gratis. Welke vraag u ook heeft , onze adviseurs hebben het antwoord paraat. Maak kennis met onze werkwijze en uitgebreide extra service zoals een gratis NVM-aankoopmakelaar!

Kosten

De kosten die wij in rekening brengen voor het hypotheekadvies zijn helder en transparant. Alvorens het adviestraject begint zullen wij de gemaakte afspraken vastleggen in een opdracht tot dienstverlening.

No cure, no pay

Wanneer u bij ons een opdracht tot dienstverlening tekent maken wij een inschatting of de gewenste financiering haalbaar en verantwoord is. Mocht achteraf blijken dat deze inschatting niet juist is geweest dan bent u uiteraard geen kosten verschuldigd.